Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Rio Cali 1 Foto Rio Cali 2

Inleiding

Na een korte afwezigheid op de Nederlandse markt komt Rio zeer sterk terug met 4 nieuwe spelers. De Cali is een stevige speler special voor de actieve PortableGearder. Qua specs lijkt de Cali erg op de Chiba. De Cali is verkrijgbaar in 128 en 256 MB.

Apparaat & afmetingen

De Rio Cali is een flash mp3-speler met een gewicht van 50 gram. De afmetingen van de speler zijn 6,50 x 6,70 x 2,10 centimeter. De speeltijd van de 1 AAA batterij bedraagt (onder ideale omstandigheden) 18 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Rio Cali heeft 128 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern SD en MMC geheugen beschikbaar. De Rio Cali sluit je via USB 1.1 aan op je computer.

Multimedia

Met de Rio Cali kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 96 x 64 pixels. Deze Rio is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg.. Een voicerecorder ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Rio Cali

Van de Rio Cali staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Rio Cali beschikbaar.

Specificaties Rio Cali

Algemeen
ProductRio Cali
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht50 gram
Afmetingen65,0 x 67,0 x 21,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie96 x 64px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag128 MB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 1.1