Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Beschikbaar
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Pocketbook Touch Lux 3 1 Foto Pocketbook Touch Lux 3 2 Foto Pocketbook Touch Lux 3 3

Inleiding

De Pocketbook Touch Lux 3 (TL3) is de opvolger van de PocketBook Touch Lux 2 en beschikt als belangrijkste vernieuwing over een hogere kwaliteit eInk Carta HD-display in plaats van een eInk Pearl HD-display. Dit display zorgt voor een hoger contrast en minder reflectie, waardoor je kleine tekst nog beter kan lezen. De afmeting van het touchdisplay is met 6-inch verder niet veranderd. De Touch Lux 3 is daarnaast voorzien van een LED-lampje aan de voorzijde, zodat je ook in het donker van je e-books kan genieten. Dankzij de ingebouwde WiFi-module biedt de Touch Lux 3 toegang tot online services als Dropbox, Send-to-PocketBook en Pocketbook Sync. Deze e-reader heeft een ingebouwde browser en komt met enkele spelletjes (Klondike, Sudoku, Chess) voorgeinstalleerd.áMet de voorgeinstalleerde ReadRate-app kan je boekvoorkeuren delen en boekaanbevelingen van vrienden ontvangen. Het 4GB geheugen is uitbreidbaar via microSD (tot 32GB) en biedt genoeg plaats voor duizenden boeken. De 1GHz processor zorgt voor degelijke prestaties en naast 18 verschillende e-bookformaten ondersteunt de Touch Lux 3 ook vier grafische bestandsformaten (JPEG, BMP, PNG en TIFF). De 1.300 mAh batterij biedt genoeg energie voor 8.000 pagina-omslagen (zonder gebruik frontlicht).

Apparaat & afmetingen

De Pocketbook Touch Lux 3 is een e-reader met een gewicht van 208 gram. De afmetingen van de ereader zijn 11,5 x 17,4 x 0,8 centimeter. De afmetingen van de ereader zijn 11,5 x 17,4 x 0,8 centimeter. De Pocketbook Touch Lux 3 is enkel verkrijgbaar in de kleur grijs,wit,zwart. Boeken lees je op het 6,0" e-ink Carta-scherm (1024 x 758 pixels) van de Pocketbook Touch Lux 3. Dankzij het touchscreen is de ereader eenvoudig te bedienen. Een e-ink-scherm is speciaal ontworpen om de leeservaring van inkt op papier te evenaren. Voordeel is het extreem lage stroomverbruik en de goede leesbaarheid onder felle lichtomstandigheden. Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 19 eBook- en document-formaten, te weten PDF, EPUB, DJVU, FB2, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM, JPEG, BMP, PNG en TIFF eBooks.

Geheugen & connectivity

De Pocketbook Touch Lux 3 heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (microSD). De ereader ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen Pocketbook Touch Lux 3

De goedkoopste Pocketbook Touch Lux 3 kost op dit moment (los) € 109,99. Kijk in het Pocketbook Touch Lux 3 prijzenoverzicht voor alle actuele Pocketbook Touch Lux 3 aanbiedingen. De Pocketbook Touch Lux 3 is door ÚÚn bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,8. Lees in het Pocketbook Touch Lux 3 testoverzicht de test

Specificaties Pocketbook Touch Lux 3

Algemeen
ProductPocketbook Touch Lux 3
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht208 gram
Afmetingen114,6 x 174,4 x 8,3 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie1.024 x 758px
Schermsoorte-ink Carta
Geheugen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
FormatenPDF, EPUB, DJVU, FB2, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM, JPEG, BMP, PNG, TIFF
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB