Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OS
Opslag MB
WiFi
Foto Philips GoGear MiniDot 1 Foto Philips GoGear MiniDot 2 Foto Philips GoGear MiniDot 3 Foto Philips GoGear MiniDot 4

Inleiding

De Philips GoGear MiniDot is een kleine, kleurrijke, budgetvriendelijke en stijlvolle mp3-speler. De MiniDot heeft geen display, maar is voorzien vanáLED- en geluidsindicatie voor opladen en eenvoudige navigatie. Daarnaast beschikt deze mp3-speler over een ingebouwde clip (voor bevestiging aan kleding of tas), een 3,5mm poort, een accuduur van maximaal 6 uur, een FastCharge-modus (6 minuten opladen voor een speeltijd van 60 minuten) en ondersteuning van de Philips Songbird-software. Eerder verscheen de GoGear SoundDot (met als extra een geintegreerde USB-aansluiting).

Apparaat & afmetingen

De Philips GoGear MiniDot is een budget-mp3-speler met een gewicht van 19 gram. De afmetingen van de speler zijn 4,2 x 1,5 x 4,2 centimeter. De Philips GoGear MiniDot is verkrijgbaar in de kleuren paars, wit en blauw.

Geheugen en connectivity

De Philips GoGear MiniDot heeft 4 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar.

Multimedia

Met de Philips GoGear MiniDot kan je MP3, WAV en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Philips heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Besturingssysteem

De Philips GoGear MiniDot draait op een toesteleigen besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear MiniDot

Van de Philips GoGear MiniDot staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Philips GoGear MiniDot beschikbaar.

Specificaties Philips GoGear MiniDot

Algemeen
ProductPhilips GoGear MiniDot
Aankondiging2013
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht19 gram
Afmetingen42,0 x 15,0 x 42,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OS
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WAV, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingNee