Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Philips Fisio 825 1

Inleiding

Ook de Fisio 820 is qua specificaties iets aangepast. De aangepaste versie gaat als Fisio 825 door het leven. Aanpassingen zijn de ondersteuning van EMS en een scherm dat 4096 kleuren ondersteunt in plaats van 256.

Apparaat & afmetingen

De Philips Fisio 825 is een telefoon met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 9,80 x 4,70 x 2,10 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 330 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 400 uur.

Bel- & datafuncties

De Philips Fisio 825 ondersteunt GSM 900 en 1800 MHz netwerken. Met de Fisio 825 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Philips Fisio 825 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Philips Fisio 825 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Philips Fisio 825 met je PC te verbinden heb je een speciale Philips datakabel nodig. De Fisio 825 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Philips Fisio 825 is uitgerust met een LCD kleurenscherm (4.096 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Prijzen en beoordelingen Philips Fisio 825

Van de Philips Fisio 825 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Philips Fisio 825 beschikbaar.

Specificaties Philips Fisio 825

Algemeen
ProductPhilips Fisio 825
Aankondiging2003
Verkoopstart2003
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen98,0 x 47,0 x 21,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee