Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Philips Fisio 820 1 Foto Philips Fisio 820 2

Inleiding

Qua specificaties is de Fisio 820 absoluut het beste toestel dat Philips ooit op de markt heeft gebracht. Het kleurenscherm, in combinatie met de BlueTooth en GPRS ondersteuning maken dit toestel een ware topper.

Apparaat & afmetingen

De Philips Fisio 820 is een telefoon met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 9,80 x 4,70 x 2,10 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 330 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 400 uur.

Bel- & datafuncties

De Philips Fisio 820 ondersteunt GSM 900 en 1800 MHz netwerken. Met de Fisio 820 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Philips Fisio 820 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden.

Geheugen en connectivity

De Philips Fisio 820 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Philips Fisio 820 met je PC te verbinden heb je een speciale Philips datakabel nodig. De Fisio 820 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Philips Fisio 820 is uitgerust met een LCD kleurenscherm (256 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Prijzen en beoordelingen Philips Fisio 820

Van de Philips Fisio 820 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Philips Fisio 820 beschikbaar.

Specificaties Philips Fisio 820

Algemeen
ProductPhilips Fisio 820
Aankondiging2002
Verkoopstart2002
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen98,0 x 47,0 x 21,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee