Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Panasonic G70 1 Foto Panasonic G70 2 Foto Panasonic G70 3

Inleiding

De Panasonic G70 heeft meer weg van een poederdoos dan van een telefoon. Het design is ook meteen het belangrijkste punt van de G70, want verder heeft het toestel weinig te bieden. Leuk om mee te bellen, maar meer ook niet.

Apparaat & afmetingen

De Panasonic G70 is een telefoon met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 8,80 x 6,00 x 2,70 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 270 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 200 uur.

Bel- & datafuncties

De Panasonic G70 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de G70 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Panasonic G70 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Panasonic G70 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Panasonic G70 met je PC te verbinden heb je een speciale Panasonic datakabel nodig.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Panasonic G70 is uitgerust met een LCD kleurenscherm (4.096 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 96 pixels.

Prijzen en beoordelingen Panasonic G70

Van de Panasonic G70 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Panasonic G70 beschikbaar.

Specificaties Panasonic G70

Algemeen
ProductPanasonic G70
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen88,0 x 60,0 x 27,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie128 x 96px
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee