Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,0 megapixel
ZoomNee
Scherm3,0"
WiFi
Foto Panasonic DMC-GM1 1 Foto Panasonic DMC-GM1 2 Foto Panasonic DMC-GM1 3
De Panasonic Lumix DMC-GM1 is een uitzonderlijk fantastisch kleine camera. Dit model zit op de grens tussen compactcamera en compacte systeemcamera en troeft concurrenten in beide segmenten af. Het komt maar zelden voor dat zo'n hybride product een succes is, maar de GM1 is een duidelijke, fantastische uitzondering.
pocket-lint.co.uk | oktober 2013

De Panasonic DMC-GM1 is een fantastische kleine compacte systeemcamera, waarin Panasonic toch een grote sensor, die uitstekende beelden maakt, heeft weten te integreren. Dit model lijkt precies dat te doen waar de Micro Four Thirds-serie in eerste instantie voor was bedoeld. Het is een fantastische toevoeging aan de al zeer hooggeprezen Panasonic G-serie.
techradar.com | oktober 2013

De Panasonic DMC-GM1 is compact maar krachtig en biedt zo het beste twee werelden (compactcamera's en compacte systeemcamera's). Het is een is van de beste compacte systeemcamera's op de markt, maar de prijs is wel hoog.
t3.com | oktober 2013

De Panasonic DMC-GM1 is een indrukwekkende compacte systeemcamera met een indrukwekkend design, een goede beeldkwaliteit en een compact design. Er zijn weinig concurrenten met dezelfde kwaliteiten, en daardoor is het een goede keuze als je een systeemcamera met een goede prijs/kwaliteitverhouding en compact formaat ináÚÚn wil.
trustedreviews.com | oktober 2013

De Panasonic Lumix DMC-GM1 is de kleinste compacte systeemcamera die je momenteel kan kopen. De camera heeft niet zulke volledige specificaties als enkele andere modellen, maar de grootte en de prestaties zijn uitstekend.
pcmag.com | oktober 2013