Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Packard Bell AudioStar 1

Inleiding

Evenals beide Vibe-spelers ziet ook de AudioStar er gelikt uit. De AudioStar heeft vrijwel dezelfde specificaties als de Vibe spelers, alleen wordt er geen harddisk, maar ingebouwd flash geheugen gebruikt om je songs, foto's en video's op te slaan.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell AudioStar is een flash mp3-speler met een gewicht van 49 gram. De afmetingen van de speler zijn 6,50 x 4,70 x 1,30 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 10 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Packard Bell AudioStar heeft 512 MB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Packard Bell AudioStar sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Packard Bell AudioStar kan je MP3, WMA en WAV muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 120 x 160 pixels. Deze Packard Bell is verder voorzien van een voicerecorder, waarmee je geluiden kan opnemen. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell AudioStar

Van de Packard Bell AudioStar staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Packard Bell AudioStar beschikbaar.

Specificaties Packard Bell AudioStar

Algemeen
ProductPackard Bell AudioStar
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht49 gram
Afmetingen65,0 x 47,0 x 13,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie120 x 160px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag512 MB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, WAV
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0