Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Packard Bell AudioDream 1

Inleiding

De AudioDream is de duurste Packard Bell MP3 speler. Verkrijgbaar in verschillende varianten, als AudioDream FM en AudioDream Colour. De laatste heeft zoals de naam al doet vermoeden een kleurenscherm. In 256, 512 en 1024 MB uitvoering.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell AudioDream is een flash mp3-speler met een gewicht van 33 gram. De afmetingen van de speler zijn 6,80 x 3,20 x 1,20 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 10 uur achtereenvolgens. De Packard Bell AudioDream is verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en zilver.

Geheugen en connectivity

De Packard Bell AudioDream heeft 256 MB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Packard Bell AudioDream sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Packard Bell AudioDream kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Packard Bell is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell AudioDream

Van de Packard Bell AudioDream staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Packard Bell AudioDream is door ÚÚn bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,0. Lees in het Packard Bell AudioDream testoverzicht de test

Specificaties Packard Bell AudioDream

Algemeen
ProductPackard Bell AudioDream
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht33 gram
Afmetingen68,0 x 32,0 x 12,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag256 MB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0