Interessant:

TomTom met GO 750 LIVE en GO 950 LIVE

nieuws 3 september 2009 om 10:32

TomTom introduceert op de IFA 2009 in Berlijn een tweetal nieuwe navigatiesystemen, te weten de TomTom GO 750 LIVE en de TomTom GO 950 LIVE.

"Het is onze taak als grootste aanbieder van navigatieoplossingen en digitale kaarten ter wereld om continu nieuwe en unieke technologieën te ontwikkelen met als enige doel om de reis van de bestuurder betrouwbaar, voorspelbaar en betaalbaar te maken.", aldus Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom. "Onze unieke innovaties zorgen gegarandeerd voor de snelste route, waardoor gebruikers zelfverzekerd in kunnen spelen op steeds veranderende verkeerssituaties en daardoor altijd de juiste beslissingen kunnen nemen".

Nieuw is de zogeheten LIVE snapshot. LIVE snapshot geeft onderweg automatisch updates over de actuele situatie op de weg. Hierdoor ben je onder het rijden continu op de hoogte van bijvoorbeeld files, brandstofprijzen en veiligheidswaarschuwingen.

De nieuwe GO x50 serie berekent, net als zijn voorgangers, de beste route op basis van 's werelds grootste verzameling snelheidsprofielen. Deze enorme database is de afgelopen jaren gevuld met 800 miljard snelheidsberekeningen.

De TomTom GO 750 en GO 950 zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. De LIVE Services kosten 9,95 euro per maand.

portablegear.nl