Interessant:

Nieuwe mp3-spelers Sony

nieuws 28 augustus 2009 om 09:53

Sony heeft nieuwe mp3-spelers in de reeds bestaande E- en S-serie aangekondigd, waarvan de E-serie standaard voorzien is van een dockingstation met luidsprekers en de S-serie ge´ntegreerde luidsprekers heeft.

De nieuwe S-serie heeft ingebouwde stereo speakers en biedt verder een 2,4" QVGA LCD-scherm met videoplayback tot 30 fps. De S-serie-spelers komen beschikbaar in 8 en 16 GB varianten.

Sony S-serie
Sony S-serie

Met de nieuwe E-serie introduceert Sony een aantal nieuwe instapmodellen. De E-serie's hebben een aanzienlijk kleiner 2" scherm, maar bieden wel de gebruikelijke audio- en videoplaybackmogelijkheden. De E-serie zal in Nederland standaard geleverd worden met een dockingstation met luidsprekers. Ook de E-serie is verkrijgbaar met 8 en 16 GB.

De nieuwe E-serie is E440K-serie gedoopt. Of dit dezelfde serie is als de eerder aangekondigde E44x modellen is niet duidelijk. Het uiterlijk is wel hetzelfde.

Sony E-440K-serie
Sony E-440K-serie

De spelers worden volgende week op de IFA in Berlijn officieel aan de pers gepresenteerd. Sony heeft aangegeven dat de E-serie in ieder geval naar Nederland komt. Typenummers en prijzen zijn vooralsnog niet bekend.

portablegear.nl