Interessant:

KPN introduceert BedrijfsFlexibel en BedrijfsSelect

nieuws 19 augustus 2009 om 14:11

KPN introduceert twee nieuwe zakelijke mobiele telefonieabonnementen: BedrijfsFlexibel en BedrijfsSelect; beide abonnementen zijn modulair en daardoor voor iedere medewerker eenvoudig op maat samen te stellen en tussentijds aan te passen.

KPN BedrijfsFlexibel
Voor bedrijven in het kleinzakelijke segment die eenvoud en flexibiliteit in hun mobiele abonnementen willen, biedt KPN nu BedrijfsFlexibel. Met deze dienst hoeven bedrijven voortaan niet meer te letten op de verschillende tarieven voor bellen of sms'en, want zij betalen nooit meer dan 10 cent per minuut voor bellen en 10 cent per sms binnen Nederland (genoemde prijzen zijn excl. btw).

Met BedrijfsFlexibel kunnen bedrijven iedere maand diverse voordeelmodules toevoegen of verwijderen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het versturen van 1.000 sms-berichten voor een vast bedrag per maand. En bedrijven zitten niet vast aan het vooraf ingekochte waardetegoed, want zij betalen maandelijks achteraf alleen voor wat ze hebben gebruikt.

KPN BedrijfsSelect
Voor grootzakelijke bedrijven die vragen om maatwerk en een totale telefonieoplossing heeft KPN nu BedrijfsSelect. Dit abonnement bestaat uit een uitgebreid basisaanbod en optionele modules voor de medewerker, het bedrijf en de telecombeheerder. Met BedrijfsSelect kunnen bedrijven bijvoorbeeld kiezen voor een module waarin vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd. Met deze module bellen medewerkers onbeperkt onderling binnen het bedrijf en zijn functionaliteiten zoals doorverbinden en verkort kiezen, voortaan ook beschikbaar op de mobiele telefoon. Bovendien betalen bedrijven de voordelige tarieven van vaste telefonie voor mobiel bellen naar externe nummers. Zo hoeven bedrijven geen onderscheid te maken tussen hun vaste en mobiele telefonie.

KPN biedt bedrijven de mogelijkheid om tot maximaal 10 abonnementen zónder vaste contractstermijn af te sluiten, die maandelijks kosteloos opzegbaar zijn. Hierdoor is een bedrijf altijd in staat in te spelen op veranderingen in het bedrijf.

KPN BedrijfsBundel
In maart 2009 introduceerde KPN al de BedrijfsBundel voor MKB-ers en ZZP-ers. Deze alles-in-één-bundel biedt bedrijven één tegoed voor alle mobiele telefoniekosten van medewerkers. Voor een vast bundelbedrag per maand kunnen medewerkers bellen, sms'en, e-mailen en internetten in binnen- en buitenland. Uniek aan deze dienst is dat het individuele bundelgebruik van medewerkers binnen een bedrijf maandelijks automatisch met elkaar wordt verrekend.

Kijk voor meer informatie op kpn.com/zakelijkmobiel.

abo-vergelijk.nl