Interessant:

Mobieltje sneller stuk in de zomer

nieuws 7 augustus 2009 om 09:30

Uit onderzoek van Hi blijkt dat mobieltjes sneller stuk gaan in de zomer dan in een ander seizoen; voor Hi-abonnees biedt Hi daarom gratis Telefooncondooms om het mobieltje mee te beschermen.

Volgens het onderzoek onder 628 Nederlanders (van 16 jaar en ouder) sneuvelen er in de zomer 1,5 keer zo veel mobieltjes als anders. Dit komt onder andere doordat de toestellen in het water (22%), in het zand (9%) of in de wc (7%) vallen. Met name de combinatie alcohol en water is een fatale; bij 15% van de gsm's die in het water vallen, is alcohol in het spel.

Een ander opmerkelijk gegeven uit het onderzoek is dat bijna 3/4 van de mannen hun mobieltje beschadigt ten opzichte van ongeveer de helft van de voruwn. Bijzonder veel mensen geven daarnaast aan dat hun telefoon stuk is gegaan doordat hij in de wasmachine is beland.

Hi Telefooncondoom

Voor Hi-abonnees biedt Hi nu een speciaal gratis Telefooncondoom waarmee je de telefoon in de zomer een extra beschermlaag meegeeft tegen alle 'gevaren' van de zomer. Hi-condooms zijn op Hi.nl alleen te bestellen door Hi-abonnees. Als je een abonnement van een andere provider hebt, moet je het doen met de telefooncondooms die Mobile Skin in 2006 introduceerde.

portablegear.nl