Interessant:

Sony introduceer Cybershot TX1 en WX1

nieuws 6 augustus 2009 om 10:31

Sony heeft nieuwe digitale camera's in de Cyber-shot-serie geintroduceerd: de WX1 beschikt over een G-lens die oorspronkelijk ontwikkeld is voor Sony's digitale spiegelreflexcamera's.

Deze groothoeklens zorgt voor optische precisie en minimale ruis dankzij de 24mm en F2.4 diafragma sterke G-lens. De Sony WX1 beschikt over 5x optische zoom en 10,2 megapixel sensor.

Sony Cyber-shot WX1

De Sony TX1 is een touchscreen-camera met 4x optische zoomlens en 10 megapixel camera. Beide camera's beschikken over een Sweep-Panorama-functie waarmee je fraai panoramafoto’s van landschappen en skylines van steden maakt. Deze panoramafoto ontstaat door de ontspanknop vast te houden en de camera horizontaal of verticaal vloeiend te bewegen. De camera maakt tien aparte beelden per seconde die naadloos aan- en over elkaar worden gemonteerd. Het resultaat is een aansluitende panoramafoto die geen zichtbare overlap of vertekening vertoont. De WX1 kan een foto maken met een radius van 256 graden. De TX1 maakt een foto met een radius van 185 graden. Ook is het mogelijk om met beide camera's video in HD op te nemen.

Sony Cyber-shot TX1

De Sony TX1 kost 400 euro en is verkrijgbaar vanaf september in het grijs, zilver, blauw, good of roze. De Sony WX1 kost 350 euro en is eveneens verkrijgbaar vanaf september in de kleuren zwart, zilver en goud.

portablegear.nl


Gerelateerde producten