Interessant:

Jongeren flirten massaal via Messenger

nieuws 10 juni 2009 om 08:30

Ter introductie van de nieuwe Samsung Messenger Phone (C6625) hebben Samsung, Hi en MSN, onderzoek gedaan naar het gebruik van Windows Live Messenger onder jongeren; velen blijken te flirten via Messenger.

Uit het onderzoek is gebleken dat Nederlandse jongeren (leeftijd 15-20 jaar) massaal (61%) flirten via Messenger, bij voorkeur vanuit bed aldus 45%! Ook kiest een groot deel van de ondervraagden ervoor om persoonlijke mededelingen via Messenger te versturen in plaats van het daadwerkelijk tegen elkaar te zeggen.

Uit het onderzoek blijkt verder dat jongeren emoticons (smileys) erg belangrijk vinden. Hi, Samsung en MSN bieden daarom vanaf heden de mogelijkheid om een persoonlijke emoticon te maken met behulp van een foto van jezelf. Via www.emoticonmaker.nl maak je in een paar simpele stappen een eigen unieke emoticon.

Verder introduceren Samsung, MSN en Hi de Samsung Messenger Phone (C6625). Dit model (waarvoor Hi al eerder adverteerde en dat Samsung al eerder aankondigde) is dankzij een volledig qwerty-toetsenbord ideaal om te chatten met vrienden en familie. De C6625 ondersteunt een compleet Windows pakket, waarmee je je altijd op de hoogte van wat je vrienden doen met Windows Live Messenger en Windows Live; daarnaast kan ook een MS Outlook account worden gesynchroniseerd. Naast de Messenger functie is het toestel voorzien van Windows Mobile 6.1, een 2 megapixel camera met videorecording, en Windows Media Player 10.

Samsung Messenger Phone (C6625)

De Samsung Messenger Phone is gratis verkrijgbaar i.c.m. een 2 jarig Hi Online 15 abonnement met Eindeloos Online van € 24,95 voor € 16,45 voor de eerste 12 maanden (daarna € 23,90). De consumentenadviesprijs voor het losse toestel bedraagt € 279. De telefoon is nu in een speciale verpakking verkrijgbaar met een gratis 2 GB SD kaart en een Messenger buddy telefoon sieraad.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws