Interessant:

iPhone 3G S officieel aangekondigd

nieuws 8 juni 2009 om 21:30

Zoals verwacht heeft Apple vanavond op het WWDC een nieuw model iPhone aangekondigd: deze iPhone 3G S (met de "S" voor Speed) biedt grotere datasnelheden, voice control en beschikt over een 3 megapixel camera met videorecording.

Eerder vandaag lekte al uit dat Apple de iPhone 3G S zou aankondigen. Het nieuwe model ziet er precies hetzelfde uit als de iPhone 3G, maar aan de binnenkant is er dus wel veel veranderd. De datasnelheid is flink omhoog gegaan met 7.2Mbps HSDPA en ook de camera is behoorlijk verbeterd: die beschikt nu over een 3 megapixel sensor en 30fps VGA video recording met editing features.

Apple iPhone 3G S

Nieuw is ook een ingebouwde kompas en een verbeterde accu. Deze vernieuwde batterij biedt volgens Apple genoeg energie voor 5 uur 3G-spreektijd en 9 uur WiFi-internetgebruik. Een andere verrassende vernieuwing is verder de mogelijkheid om de homebutton ingedrukt te houden om een nieuwe voice control interface op te roepen. Hiermee kan je onder meer iTunes bedienen.

Voice-control op iPhone 3G S

De Apple iPhone 3G S komt in edities van 16GB of 32GB op de markt. De 8GB iPhone 3G zal ernaast blijven bestaan. T-Mobile brengt het toestel op 26 juni op de Nederlandse markt.

portablegear.nl