Interessant:

Geavanceerde beeldbabyfoon met WiFi

nieuws 22 mei 2009 om 10:00

Luvion, een babymerk met premium producten, heeft deze week de Luvion Platinum gelanceerd; een geavanceerde beeldbabyfoon met onder meer WiFi aan boord.

De Luvion Platinum is een hagelwitte babyfoon met een LCD-kleurenmonitor. Het apparaat heeft het uiterlijk van een iPod, is stijlvol en klein en heeft een uitstekende geluids -en beeldkwaliteit. Dankzij WiFi heeft deze babyfoon een storingsvrij bereik van maar liefst 200 meter in open veld. De babyfoon is bovendien gemakkelijk aan een TV te koppelen.

Daarnaast kan je aan de Luvion Plantinum babyfoon ook aan (maximaal vier) camera's koppelen, zodat je meerdere kinderen in de gaten kan houden. De camera's beschikken over nachtzicht zodat ouders hun baby ook in het donker goed kunnen zien.

Luvion Platinum beeldbabyfoon

De Luvion Platinum wordt geleverd met een draadloze camera met infrarood LED's, waardoor dus ook in het donker baby's goed kunnen worden gezien. De aanwezige VOX functie zorgt ervoor dat de babyfoon "aanspringt" zodra de baby geluid maakt.

De ingebouwde Li-on batterij in de babyfoonmonitor is krachtig en gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde oplader of door de babyfoon eenvoudig in het base-station te plaatsen. De monitor is door zijn formaat gemakkelijk mee te nemen zodat de baby in en rondom het huis altijd te zien en te horen is.

De Luvion Platinum beeldbabyfoon is te koop voor 199 euro via de site van Luvion en de babyspeciaalzaak.

Luvion