Interessant:

Samsung kondigt Q2 en U5 muziekspelers aan

nieuws 6 april 2009 om 09:30

Samsung heeft twee nieuwe muziekspelers aangekondigd, de Samsung Q2 en de Samsung U5; daarnaast werd een upgrade van EmoDio aangekondigd.

EmoDio is een multimediaplatform waarmee je op een flexibele manier content, inclusief RSS en voicerecords, kan editen op Samsungs nieuwste mediaspelers, waaronder de Samsung Q2 en de al eerder aangekondigde Samsung P3. Ook kan je er online tekst mee omzetten in audiobestanden die je vervolgens op de speler kan afspelen.

De Samsung Q2 is de opvolger van de Samsung Q1 Diamond en is een mediaspeler met flashgeheugen, FM-radio, FM-recorder, voicerecorder en textviewer. De Samsung Q2 heeft een 2,4 inch display en is beschikbaar in het zwart en wit.

Samsung Q2

De Samsung U5, ook wel bekend onder de naam 'DoReMi', is een eenvoudige muziekspeler met een 1 inch OLED-display die je dankzij de directe USB-uitgang meteen in een USB-poort kan steken. De U5 beschikt daarnaast ook over FM-tuner en FM-recorder. Vorig jaar werd nog de Samsung U4 geintroduceerd, maar dit is dus alweer de vijfde speler in de U-serie muziekspelers. De Samsung U5 is beschikbaar in het zwart, wit, rood, roze en blauw.

Samsung U5

De Samsung P3 is vanaf mei beschikbaar in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. De Samsung Q2 en U5 zijn vanaf mei in deze landen verkrijgbaar. Het is nog niet bekend wanneer deze muziekspelers in Nederland verkrijgbaar zijn.

Samsung