Interessant:

LG ARENA beschikbaar in Europa voor 599 euro

nieuws 25 maart 2009 om 12:02

LG heeft vandaag de prijs van de LG ARENA bekendgemaakt; het toestel is vanaf april 2009 op de Nederlandse markt verkrijgbaar voor 599 euro in de kleur zilver.

De adviesprijs van de LG ARENA 599 euro, incl. btw (zonder abonnement). De ARENA is het nieuwe vlaggenschipmodel van LG voor 2009. De telefoon biedt een uitgebreide audio- en video-ervaring met topkwaliteit multimedia-features. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe, intuïtieve LG 3D S-klasse gebruikersinterface.

LG KM900 ARENA

"Toen we de ARENA voor het eerst presenteerden op het Mobile World Congress 2009, was er grote opwinding onder onze klanten over zijn standalone multimedia-features", zegt Irene Filmer, Marketing Coördinator Mobile Communications bij LG in Nederland. "Bezoekers waren vooral enthousiast over de features, zoals de wereldwijd eerste Dolby Mobile-functie voor zowel muziek als video, WVGA-scherm met vier keer meer helderheid dan de standaard QVGA-schermen, een uitstekende 5-megapixelcamera en grote opslagcapaciteit tot 40 GB, en vooral de nieuwe, intuïtieve 3D S-klasse gebruikersinterface. Deze biedt toegang tot alle fantastische features".

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws