Interessant:

Nokia Aeon: 12 megapixel camera en touchscreen

nieuws 24 maart 2009 om 10:31

De Nokia Aeon - voorheen bekend als concept - ligt vanaf volgende week in de Nederlandse winkels; tenminste als we een advertentie in treinkrant De Pers mogen geloven en we even vergeten dat het volgende week 1 april is.

Vandaag verscheen op de voorpagina van de gratis treinkrant De Pers een advertentie voor de Nokia Aeon, die vanaf volgende week - aldus de advertentie - exclusief bij bestelmaar.nl verkrijgbaar zou zijn. Waarschijnlijk gaat het hier om een vroege 1 april grap.

Advertentie Nokia Aeon

In de advertentie wordt gemeld dat de Nokia Aeon beschikt over een Oled Force TouchScreen, 32GB geheugen, een 12,1 megapixel camera, Full GPS Navigatie, supersnel internet en dat hij slechts 9mm dik zou zijn. Al met al zou je de Aeon, als deze specs echt zijn, een echte Sony Ericsson Idou-killer kunnen noemen.

Advertentie Nokia Aeon

De Nokia Aeon komt, aldus de advertentie, beschikbaar in het groen en blauw voor een adviesprijs van 799 euro. Het is niet waarschijnlijk - gezien de onverwachte aankondiging - dat Nokia de telefoon daadwerkelijk gaat uitbrengen; hoogstwaarschijnlijk hebben we hier met een flauwe 1 april grap te maken.

>>> Lees ook het vervolg op dit artikel: 1 april grap Nokia Aeon is goedkoop lokkertje.

portablegear.nl