Interessant:

Samsung S5050 is Samsung Allure S

nieuws 17 maart 2009 om 15:23

Samsung heeft op het Dealer Event in de RAI, waar de nieuwste producten werden gepresenteerd, ook afbeeldingen van de nieuwe Samsung Allure Touch en Samsung Allure S getoond; het laatste model was eerder bekend als de S5050.

De modellen werden al eerder bekend op het Mobile World Congress 2009, maar toen was er nog geen beeldmateriaal. De Samsung Allure TOUCH is in feite gewoon een roze en versierde editie van de Samsung F480 TouchWiz - in Frankijk is het model ook wel bekend als "La Fleur".

De Samsung Allure S lekte al in februari als de Samsung S5050. Dit is een nieuwe design-slidertelefoon, in de traditie van modellen als de Samsung L310 Allure. De S5050 Allure S zou in elk geval beschikken over een een 2,2 inch AMOLED-display, 3G-ondersteuning, 3,2 megapixel camera met LED-flash, muziekspeler, 50MB intern geheugen en FM-radio.

Samsung Allure TOUCH & Samsung Allure S

Samsung maakte niet bekend wanneer de Allure TOUCH en Allure S officieel op de markt komen. Op het event werd verder wel de Samsung UltraTOUCH Casino Pack officieel gepresenteerd.

>>> Lees hier verder over de officiële release van de Samsung Allure S.

portablegear.nl