Interessant:

Sony Ericsson C903 en Sony Ericsson W395 officieel

nieuws 10 februari 2009 om 10:35

Sony Ericsson heeft vandaag officieel twee eerder uitgelekte telefoons aangekondigd: de Sony Ericsson C903 Cyber-shot en Sony Ericsson W395 Walkman-telefoon.

Met de aangekondigde W395 richt Sony Ericsson zich op de jeugd. Op deze slidertelefoon kan je genieten van een uitgebreid muziekaanbod met behulp van speciale stereoluidsprekers die je geluid een boost geven; je kan ook het volume opschroeven met de HPM-64 stereo headset met stereo widening voor een nog betere geluidservaring.

De betaalbare Sony Ericsson W395 is tevens uitgerust met speciale bedieningstoetsen voor muziek, een 1GB geheugenkaart en een FM-radio zodat je op de hoogte blijven van de nieuwste hits. Het populaire TrackID van Sony Ericsson helpt je om dat ene nummer te vinden, zelfs als je niet op de naam kunt komen, en PlayNow arena biedt een volledig pakket mobiel entertainment dat je op je telefoon kunt downloaden, variërend van de laatste muziektracks, games, unieke thema's en achtergronden tot speciaal ontworpen ringtones.

Sony Ericsson W395

De Sony Ericsson C903 Cyber-shot is een slanke slider-telefoon met speciale cameratoetsen en een 5 megapixel camera voor optimaal fotoresultaat. De C903 beschikt over vele functionaliteiten die je hulp bieden om de allerbeste foto's te maken, zoals Face Detection, waarmee de camera tot drie mensen tegelijk kan vinden, en Smile Shutter, waarmee automatisch de stralendste glimlach eruit wordt gepikt en BestPic waarmee je vlak na elkaar negen foto's kan nemen, de beste eruit kiezen en de rest wissen. De C903 Cyber-shot bevat ook een aGPS, zodat je altijd weet waar een foto is genomen of waar je bent. Tevens wordt UMTS/HSDPA ondersteund voor razendsnel internet.

Sony Ericsson C903

De Sony Ericsson C903 Cyber-shot is vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar in de kleuren Lacquer Black, Techno White en Glamour Red. De Sony Ericsson W395 is vanaf eind eerste kwartaal verkrijgbaar in de kleuren Dusky Grey en Blush Titanium.

portablegear.nl