Interessant:

Vernieuwde editie HTC Touch Cruise

nieuws 22 januari 2009 om 13:28

HTC heeft een vernieuwde editie van de HTC Touch Cruise geïntroduceerd; de nieuwe versie van het GPS-toestel is compacter en biedt een rijkere gebruikerservaring met uitgebreide navigatie.

De nieuwe HTC Touch Cruise is het eerste mobiele toestel met HTC Footprints, een applicatie waarmee je met één aanraking een digitale ansichtkaart van de omgeving kan creëren. HTC Footprints geeft deze ansichtkaart vervolgens automatisch de naam van de locatie. Hiermee kan je onderweg op je telefoon beelden opslaan van een favoriet restaurant of bijzondere plaats. Ook kan tekst en geluid worden toegevoegd aan het beeldbestand om de herinnering nog levendiger te maken.

HTC Touch Cruise (vernieuwde editie)

Als je de vernieuwde HTC Touch Cruise gebruikt, kan je met HTC Footprints eenvoudig de exacte route herleiden die zij hebben genomen naar die locatie. Anders dan andere toestellen met de 'geo-tagging' functionaliteit, werkt HTC Footprints even effectief binnen als buiten. Het biedt een accurater beeld van de locatie wat het makkelijker maakt voor toekomstig gebruik en navigatie.

HTC Touch Cruise (vernieuwde editie)

The HTC Touch Cruise fungeert ook als navigatiesysteem en wordt geleverd met TomTom Benelux maps op een 1 Gigabit MicroSD-kaart inclusief autolader en autohouder. De nieuwe HTC Touch Cruise is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2009. De consumentenadviesprijs bedraagt 449,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

portablegear.nl


Gerelateerde producten