Interessant:

Samsung Ego geintroduceerd

nieuws 11 december 2008 om 16:55

De Samsung Ego, een luxe-telefoon met modelnummer S9402, wordt waarschijnlijk vanavond op de Miljonair Fair in de RAI geintroduceerd.

De Samsung Ego lekte in oktober al uit als de S9402, wat ook het modelnummer van het toestel is. De Ego is een luxe-telefoon met overeenkomstig hoog prijskaartje.

Het toestel oogt bijzonder stijlvol Ún is bijzonder sterk door het zogenaamde 'liquid frame' waaruit de behuizing bestaat. Bijzonder aan de Samsung Ego is verder de dual sim-functionaliteit, zodat je er twee SIM-kaarten in kan steken en dus bellen met twee verschillende nummers. Ook het heldere AMOLED-scherm en de 5 megapixel camera zijn opmerkelijk.

De Samsung Ego ondersteunt helaas geen 3G/HSPDA voor snel internet, maar daarentegen heb je met de Samsung S9402 Ego wel altijd je muziek bij de hand dankzij de ondersteuning van FM-radio en muziekspeler - en op de 1GB intern geheugen kan je aardig wat muziek kwijt.

Update: Samsung introduceerde de Ego uiteindelijk niet op de Miljonair Fair. Het is nog onbekend wanneer het model wel officieel wordt gepresenteerd.

portablegear.nl