Interessant:

Nieuw kanaal op MobielTV van KPN: NU.tv

nieuws 20 november 2008 om 09:30

In december wordt het basispakket van MobielTV van KPN uitgebreid met een nieuw TV kanaal: NU.tv. NU.tv is een initiatief van Ilse Media.

NU.tv biedt telkens in blokken van 5 minuten een actueel en compleet overzicht van korte nieuwsitems uit binnen- en buitenland, sport, entertainment, weer en verkeer, internet en beursinformatie. Deze blokken zullen voortdurend worden ververst en aangepast aan de actualiteit. De inhoud van het kanaal bestaat met name uit video aangevuld met ticker tapes en lezersfoto's die aansluiten op actuele gebeurtenissen. NU.tv is bij uitstek geschikt om de kijker in korte tijd op de hoogte te brengen van de actualiteit.

KPN heeft MobielTV geļntroduceerd om wachtmomenten leuk te maken. De inhoud van het tv-kanaal van Nu.nl past uitstekend bij dit doel. MobielTV biedt mobiele televisie met haarscherp beeld op hiervoor geschikte toestellen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een nieuw netwerk op basis van de DVB-h standaard.

Nu.tv wordt toegevoegd aan het basispakket van MobielTV, waarmee het pakket uit 11 kanalen zal bestaan. Het basispakket kost €9,95 per maand, maar wordt tijdelijk gratis aangeboden aan klanten met een spraakabonnement van €27,50 per maand of hoger.

Lees ook het artikel waarbij PortableGear verder ingaat op de mogelijkheden van MobielTV.

portablegear.nl