Interessant:

Online voorverkoop BlackBerry Storm van start bij Vodafone Nederland

nieuws 31 oktober 2008 om 13:25

De tariefplannen voor de Nederlandse marktintroductie van de exclusieve BlackBerry Storm smartphone van Research in Motion (RIM) zijn bekendgemaakt door Vodafone Nederland.

De BlackBerry Storm zal geïntroduceerd worden met 3 verschillende tariefplannen, met bundels oplopend van 300 naar 600 tot 1000 belminuten/SMS-berichten in totaal. Bij de bundel van 300 betaal je EUR 79,95 voor het toestel en EUR 29,50 per maand in het eerste jaar. Alle tariefplannen gelden voor 24 maanden, zijn zonder aansluitkosten en inclusief Zorgeloos Internet en automatische e-mail.

BlackBerry Storm 9500

Bart Hofker, directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: "In mijn ogen is dit zonder meer de beste BlackBerry op de markt zowel voor consumenten als zakelijke gebruikers. Het toestel biedt een fantastische nieuwe gebruikservaring, zelfs voor klanten die al gewend zijn aan het werken met een BlackBerry. De combinatie van dit toestel met deze tariefplannen en Vodafone’s betrouwbare en supersnelle netwerk, maken dit hét moment om voor Vodafone te kiezen."

Je kan het toestel vanaf vandaag al online bestellen via Vodafone.nl/storm. De BlackBerry Storm 9500 werd in oktober 2008 geintroduceerd en is de eerste BlackBerry met touchscreen.

Vodafone