Interessant:

Motorola AURA aangekondigd

nieuws 22 oktober 2008 om 10:11

Motorola heeft de Motorola AURA aangekondigd, een nieuwe luxe telefoon met een onderscheidend design dat geinspireerd is op horloges.

Motorola AURA

Bij de Motorola AURA gaat het vooral om het uiterlijk. De telefoon heeft een klassiek swivel-model (een flap die je opzij kan schuiven) en is onder meer gemaakt van 1 62 karaats saffier kristal, wat een van de meest krasvrije materialen ter wereld is. Een ander hoogwaardig materiaal dat gebruikt is voor de behuizing, is Tungsten Carbide. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor racemotoren. De toetsen zijn van aluminium en uiteraard heeft de telefoon een fraaie gepolijste spiegelde afwerking.

Motorola AURA

De specificaties van de AURA zijn iets minder indrukwekkend dan het uiterlijk. De telefoon beschikt wel over muziekspeler en 2GB geheugen, maar de camera (2 megapixel) en internetondersteuning (EDGE) zijn magertjes.

De Motorola AURA is wereldwijd verkrijgbaar vanaf het vierde kwartaal van 2008. Het is nog niet bekend wanneer het toestel exact in de Nederlandse winkels zal liggen of wat de telefoon gaat kosten. Het prijskaartje zal echter wel behoorlijk zijn, want de adviesprijs voor Amerika is 2000 (!) dollar.

Motorola


Gerelateerde producten