Interessant:

Samsung en KPN steunen Pink Ribbon

nieuws 25 september 2008 om 10:30

Vanaf oktober, internationaal bekend als Borstkankermaand, steunen KPN en Samsung voor het derde achtereenvolgende jaar Stichting Pink Ribbon in hun strijd tegen borstkanker.

Dit doen zij door de verkoop van twee bijzondere Pink Ribbon telefoons, in een limited edition. Voor elk verkocht pakket wordt € 10,- aan de stichting gedoneerd. Naast financiële steun, willen de initiatiefnemers met deze campagne vrouwen er ook bewust van maken dat voldoende beweging de kans op borstkanker met maar liefst 20 tot 40% kan verkleinen. Dit jaar staat de actie daarom in het teken van misschien wel de leukste en meest laagdrempelige manier van bewegen: dansen.

Samsung Soul Pink

De Pink Ribbon telefoons, de Samsung Soul Pink en Samsung M620 Violet, zijn speciaal ontwikkeld voor de actie en vanaf 1 oktober in limited edtion verkrijgbaar. De Samsung Soul Pink is gratis in combinatie met een 2-jarig KPN Flexibel 22,50 abonnement. De Samsung M620 Violet prepaid kost € 59,99 inclusief € 15,- beltegoed. Naast de mobiele telefoon bevatten beide telefoonpakketten een waardecheque voor een gratis dansles bij een van de scholen van Dance Masters en een Pink Ribbon telefoonsieraad met dansschoentjes. Voor elk verkocht actietoestel doneren KPN en Samsung € 10,- aan Stichting Pink Ribbon.

portablegear.nl


Gerelateerde producten