Interessant:

Samsung kondigt Samsung YP-Q1 aan

nieuws 1 september 2008 om 08:00

Samsung introduceerde op de IFA in Berlijn de Samsung Q1, de eerste in de nieuwe Q-lijn MP3-spelers; daarnaast was op de show ook de nieuwe Samsung YP-U4 te zien.

De Samsung Q1 is uitgerust met DNSe 3.0 (de verbeterde versie van DNSe 2.0). DNSe 3.0, een techniek die vele geluidverbeteringstechnologieën bevat zoals een audio upscale-functie, die ontbrekende geluidsreeksen herstelt. Daardoor krijg je de beste geluidskwaliteit. De Q1 analyseert ook de genres van de MP3-muziekbestanden en geeft de songs direct het juiste EQ-effect mee. De Q1 MP3-speler komt uit met een geheugen van 4 GB, 8 GB en 16 GB.

Samsung YP-Q1

Daarnaast toonde Samsung de YP-U4, een uitbreiding van de U-serie. De YP-U4 is een vrijwel identieke MP3-speler als de YP-U3, maar beschikbaar in minder verschillende kleuren.

Naast de nieuwe MP3-spelers werd ook een nieuw topmodel in Samsungs portfolio van compacte camera's geintroduceerd. Deze Samsung NV100 HD is een 14,7 megapixel camera met de mogelijkheid om video in high definition vast te leggen.

Samsung NV100HD

Ook toonde Samsungs zijn nieuwste mobiele telefoons, daar kan je hier meer over lezen.

portablegear.nl