Interessant:

T-Mobile introduceert nieuwe mobiele abonnementen

nieuws 27 augustus 2008 om 09:30

Op 1 september 2008 komt T-Mobile met een compleet vernieuwd portfolio van abonnementen voor internet op je mobiel en mobiel breedband internet.

Naast het verhogen van de snelheden, zijn de introductie van mobiele televisie via de mobiele telefoon en de lancering van prepaid mobiel internet voor de laptop, de meest belangrijke veranderingen. Daarnaast lanceert T-Mobile een voordelig instapabonnement om thuis én onderweg te kunnen internetten met de laptop.

Prepaid tegoed voor de laptop
Het nieuwe aanbod bestaat uit drie mobiel breedband abonnementen die geschikt zijn voor de laptop: Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive. Laptop Economy is een nieuw instap abonnement waarmee klanten al voor €19,95 per maand thuis en onderweg gebruik kunnen maken van mobiel internet. Laptop Executive is voor zakelijke gebruikers die altijd en overal de best beschikbare verbinding willen hebben. Laptop Executive is op dit moment het meest complete en meest voordelige prijsplan in de markt voor onbeperkt internet met een maximale up- en downloadsnelheid voor een vast bedrag per maand (voor bestaande klanten blijven de abonnementen Internet Totaal en Internet Totaal Plus bestaan). Daarnaast introduceert T-Mobile op 8 september de mogelijkheid om prepaid te surfen met de laptop. Laptop PrePaid kost maximaal €7,00 per dag en is verkrijgbaar bij de MediaMarkt, Phonehouse en alle 80 winkels van T-Mobile.

Mobile TV via 3G
De downloadsnelheid van het nieuwe basisabonnement web'n'walk Standard (voorheen Pocket Internet Totaal) stijgt naar 384 kb/s. Het vernieuwde web'n'walk Plus (voorheen Pocket Internet Totaal Plus) wordt versneld naar 1Mb/s en uitgebreid met de mogelijkheid om gratis TV op je mobiel te kijken. Een speciale telefoon is niet nodig; het grootste deel van de UMTS toestellen is geschikt voor mobile TV. Klanten van T-Mobile web'n'walk Plus kunnen via hun mobiel kijken naar Nederland 1 en 3, RTL4, SBS6 en MTV Music. TV kijken op je mobieltje was vanaf mei ook mogelijk via MobielTV van KPN.

portablegear.nl