Interessant:

Kodak EasyShare M1093 IS aangekondigd

nieuws 20 augustus 2008 om 09:30

Kodak heeft een nieuwe digitale camera in de Kodak EasyShare M-serie aangekondigd: de stijvolle Kodak EasyShare M1093 IS. De M1093 IS is vanaf september verkrijgbaar.

De Kodak M1093 IS bevat innovatieve features, waaronder Kodak's Smart Capture technologie. Bij deze technologie past de camera automatisch de instellingen aan voor een perfecte foto in praktisch iedere omgeving.

Kodak EasyShare M1093 IS

"Onder het geraffineerde ontwerp van de Kodak EasyShare M1093 IS digitale camera zit een reeks innovatieve features voor het maken van prachtige foto's," zegt John Blake, general manager, Digital Capture and Devices, Vice President, Eastman Kodak Company. "De Smart Capture modus zit op onze meest recente modellen en dus ook op de M1093 IS. Dankzij de intuïtieve en automatische scene detection en instellingenmenu, kunnen gebruikers nu die momenten vastleggen die zij anders hadden gemist."

De Kodak M1093 IS digitale camera is verkrijgbaar vanaf september 2008. De camera is beschikbaar in de kleuren rood, zilver en zwart.

portablegear.nl


Gerelateerde producten