Interessant:

Speciale website voor zakelijke ringtones van start

nieuws 14 augustus 2008 om 09:30

Er is een website van start gegaan speciaal met ringtones voor zakelijke gebruikers om een alternatief te bieden aan de drukke ringtones-sites die vooral gericht zijn op jongeren.

Dirk-Jan Bax, 36 jaar, ondernemer en oprichter van de de site zakelijkeringtones.nl vertelt dat hij met een probleem zat nadat zijn oude mobiele telefoon was stuk gegaan. Voor zijn nieuwe BlackBerry zocht hij op internet leuke ringtones, waarmee hij ook zakelijk voor de dag kon komen.

"De ene website was nog gekker dan de andere en tussen die vele duizenden ringtones was het onmogelijk een geschikte zakelijke ringtone te vinden. Dat zou me een paar uur kosten en daarmee wel een hele dure ringtone worden", vertelt Dirk-Jan Bax. "Ik begon bijna te denken dat ik de enige in Nederland was met dit probleem, maar mijn collega's en zakelijke relaties bleken bij navraag eigenlijk tegen hetzelfde aan te lopen. Ik heb toen in de zomervakantie de stoute schoenen aangetrokken en onder het mom van 'less is more' een website laten bouwen met slechts een kleine selectie ringtones, die ook geschikt zijn voor zakelijk gebruik."

Om juist de zakelijke gebruiker van dienst te zijn, zijn de ringtones heel eenvoudig te bestellen, tegen eenmalige kosten (red.€2,60), dus geen abonnement en het aanbod blijft klein.

zakelijkeringtones.nl