Interessant:

Veel nieuwe Motorola telefoons

nieuws 9 januari 2003 om 13:19

In Shanghai heeft Motorola zeven nieuwe mobiele telefoons gepresenteerd. Alle telefoons zullen in 2003 op de markt verschijnen.

Alle nieuwe telefoons ondersteunen EMS en MMS, JAVA, GPRS en UMTS. Daarnaast behoren een kleurenscherm en polyfone beltonen tot de standaarduitrusting.

De A388C is een kruising tussen een PDA en een GSM en lijkt qua uiterlijk op de Motorola Accompli. De A388C is gericht op de data gebruiker. Via het touchscreen is het gemakkelijk om berichten op te stellen, en vervolgens te emailen, SMS-en, MMS-en of EMS-en.



Motorola beschrijft de A835 als een telefoon met 'PC, still and video cameras, arcade, music and PDA capabilities in one device'. Oftewel een alles in één apparaat. Features zijn BlueTooth, ingebouwde camera, 256 MB intern geheugen en een ingebouwde MP3 speler.



Ook de V600 heeft een ingebouwde camera. Qua design lijkt de V600 erg op de toestellen van de huidige V-reeks. Verder nog onder andere BlueTooth en een 65.000 kleurenscherm.



Als nieuwe instapper brengt Motorola de C350 in stelling. Hoewel instapper, .... de C350 biedt alles wat de huidige toptoestellen nu bieden. Polyfone ringtones, kleurenscherm, GPRS, MMS, EMS. Een hele leuke instapper dus.

De E380 is de mooist vormgegeven nieuwe Motorola; de bovenkant is namelijk van de onderkant af te klappen. Belangrijkste onderscheid met de andere toestellen is de organiser functionaliteit van de E380.



Ook deT720, de huidige topper van Motorola, ontkomt niet aan een upgrade. De opvolger van de T720 is de T725. De T725 is een toestel voor de zakelijke markt en kan volledig gesynchroniseerd worden met bijvoorbeeld Outlook.



De V295 (geen foto) is het laatste toestel dat Motorola wil introduceren in 2003. De V295 lijkt qua specificaties erg op de V600, maar is als extra voorzien van een instant messenger software.

Motorola