Interessant:

Nieuwe camerafoon NTT DoCoMo

nieuws 26 december 2002 om 14:16

De Japanse operator NTT DoCoMo heeft weer een nieuwe camerafoon toegevoegd aan haar assortiment. De F504iS is zelfs uitgerust met 2 ingebouwde camera's.

Met de F504iS kan je optimaal gebruik maken van alle diensten die NTT DoCoMo te bieden heeft. Zo kan je applicaties downloaden, muziek en video bekijken, en natuurlijk foto's en films verzenden.

De F540iS heeft 2 ingebouwde 110.000 pixel CCD camera's. Een camera voor zelfportret foto's en een camera voor 'normale' foto's. Tussen beide camera's is met een druk op de knop te wisselen. Het 65.536 kleuren TFT scherm fungeert als viewfinder voor de camera.



Verder is de F540iS in staat om zes minuten audio of video op te nemen. Daarnaast heeft het toestel ook nog tal van edit-options. Zo kan je achtergronden downloaden waar je je eigen foto's op kan projecteren.

NTT-DoCoMo biedt vanaf 1 juni 2002 de foto-service i-shot aan. De verkopen van i-shot compatible toestellen hebben pas de grens van vier miljoen gepasseerd. In Nederland is op dit moment Vodafone het meest actief met fotoservices voor je GSM. Andere aanbieders bieden een fotoservice aan via MMS. Alleen KPN blijft nog achter.

NTT DoCoMo