Interessant:

Nokia 1600 best verkochte mobiel

nieuws 31 maart 2008 om 08:30

Nokia heeft vorige week de 'Mobile of the Year'-Award in de categorie 'best verkochte mobiele telefoon' in ontvangst mogen nemen voor de Nokia 1600 tijdens het Telecom Gala of the Year.

Afgelopen jaar ontving Nokia deze award al voor de Nokia 6230i. Het resultaat van de categorie 'best verkochte mobiele telefoon' is gebaseerd op de jaarcijfers van het onderzoeksbureau GfK Benelux Marketing Services te Amstelveen en geldt als een van de meest betrouwbare bronnen voor winkelverkopen.

Nokia 1600

"We zijn zeer verheugd dat de Nokia 1600 de best verkochte 'pre-paid' telefoon van 2007 was en tegelijkertijd de best verkochte mobiele telefoon in het algemeen. Daarnaast was de Nokia N73 Multimedia Computer het best verkochte 'post-paid' product over het jaar 2007", aldus Emile Baak, Algemeen Directeur Nokia Benelux. "De N73 heeft zich door gebruiksgemak, kwaliteit en functionaliteit duidelijk onderscheiden van de andere postpaid producten en is daarmee de eerste smartphone die deze positie heeft weten te bereiken."

portablegear.nl