Interessant:

LG Electronics introduceert KF510

nieuws 31 maart 2008 om 10:30

LG heeft de KF510 officieel geintroduceerd. De LG KF510 is een ultradunne sliderphone met bediening via geavanceerde touchtechnologie.

Via het aanraakscherm onder het hoofdscherm kunnen de verschillende functies met een simpele aanraking bediend worden. De LG-KF510 is slechts 10,9 millimeter dik en is verkrijgbaar in twee unieke metallickleuren: Sunset Red en Stardust Dark Grey. Deze slanke mobiele telefoon heeft toch een robuuste uitstraling dankzij het metalen frame en gehard glas.

De LG-KF510 maakt gebruik van de geavanceerde touchtechnologie van LG. De glanzende led-lampjes van het touchpad lichten op bij een aanraking. Zo kunnen gebruikers dankzij dit nieuwe 'Interactive Touch Lightning' -systeem scrollen en navigeren in het multifunctionele menu. De aanraakgevoelige en visueel aantrekkelijke bediening van deze slider-telefoon zorgt voor een intuïtief gebruik van multimediafuncties als de MP3-speler en de 3 megapixel-camera met een powerflits en een responstijd van een seconde. Opvallend aan de MP3-spelerfunctie is dat muziekliefhebbers nummers kunnen sorteren in afspeellijsten en categorieën. Een energiezuinige batterij ondersteunt deze features. De batterij van de KF510 gaat langer mee door Auto Luminance Control (ALC): afhankelijk van het omgevingslicht past de helderheid van de led-lampjes zich automatisch aan.

LG KF510

"Met deze telefoon voldoet LG aan de vraag naar ultradunne toestellen met een uniek design. LG is trendsetter op dit gebied", zegt Irene Filmer, Marketing Coördinator Mobile Communications bij LG Nederland. "We hebben onszelf ontwikkeld tot toonaangevend merk op dit gebied. Dat bewijzen we wederom met de LG-KF510. Bovendien vormt de LG-KF510 een unieke aanvulling op ons mobiele-telefoonportfolio. Met zijn slanke esthetiek en superieure technologie spreekt deze mobiele telefoon veel consumenten aan, die veel waarde hechten aan uiterlijke stijl èn interne functionaliteit."

De LG-KF510 is vanaf half april 2008 verkrijgbaar in Nederland voor de adviesprijs van 399 euro (inclusief btw, zonder abonnement). Kopers van de LG-KF510 profiteren tot eind juni 2008 bovendien van een unieke KANE-actie. LG Mobile presenteert op 28 juni 2008 een spectaculair optreden van KANE in De Kuip in Rotterdam. In dit kader ontvangen kopers van de LG-KF510 tot eind juni 2008 een exclusief KANE-T-shirt.

portablegear.nl


Gerelateerde producten