Interessant:

Spyker met LaTurby en MonteCarlo

nieuws 3 maart 2008 om 14:51

Op de Autosalon van Geneve introduceert Spyker morgen 2 telefoons, de Spyker La Turby en de Spyker MonteCarlo. Beide toestellen zijn gericht op het middensegment.

De Spyker LaTurby is een stijlvolle 2 megapixel cameratelefoon met uitstekende muziekeigenschappen. De LaTurby zal vermoedelijk voorzien zijn van 1 GB geheugen. Bluetooth, uitbreidbaar geheugen en mp3- / mp4-playback behoren ook tot de mogelijkheden.

Spyker LaTurby

Aan het uiterlijk valt de layout van het keypad en het spiegelende uiterlijk in positieve zin op. Mogelijk komt er ook een dual-sim variant van de LaTurby op de markt. Dit is echter nog niet zeker. Opvallend is dat er bij de naamgeving van de Turby is gekozen voor een internationale uitstraling door te eindigen op 'y' in plaats van 'ie' (zoals bij de auto).

De Spyker MonteCarlo is een slider met metalen body. De uiteindelijk kleur zal - in tegenstelling tot de kleur op de foto - pianozwart worden. Qua specificaties is de MonteCarlo vrijwel gelijk aan de LaTurby.

Spyker MonteCarlo

De Spyker telefoons worden ontwikkeld en vermarkt door het Zwolse bedrijf Connect4. Daar waar de cijfers van Spyker Cars tegenvallen, gaat het met de mobiele telefoons van Spyker juist erg goed. Binnenkort zullen de LaTurby, de MonteCarlo en de LaViolette ook bij de PhoneHouse verkrijgbaar zijn, waarmee de verkrijgbaarheid van het kersverse merk aanzienlijk verbetert.

Update: de naamgeving van bovengenoemde mobieltjes is inmiddels gewijzigd in 'Spyker Turbin' en 'Spyker Aeroblade'.

portablegear.nl