Interessant:

GPRS PDA bij Proximus

nieuws 2 december 2002 om 23:12

Vandaag heeft Proximus, in samenwerking met Microsoft, de Proximus Qtek 1010 Pocket PC Phone Edition opgenomen in zijn ProximusCollection.

De combinatie van de Pocket PC Phone Edition-software, die de kracht en de veelzijdigheid van de Microsoft Pocket PC-software naadloos integreert met draadloze functionaliteiten, en het netwerk van Proximus zal de klanten toelaten oproepen te maken, draadloze toegang te hebben tot internet en een beveiligde toegang hebben tot de bedrijfsnetwerken, e-mail, agenda en adressenlijst met een snelheid die even hoog of hoger ligt dan de standaard dial-up draadgebonden verbindingen.

Het Qtek 1010-toestel wordt voor Proximus vervaardigd door High Tech Company (HTC, Taiwan) en wordt geleverd met een USB-cradle met kabel, geïntegreerd SD/MMCard-slot en een standaard beschermingshoes. De Proximus Qtek 1010 is volledig aangepast voor Proximus-gebruikers met sms, MMS, Mobiel Internet, WAP-gprs en speciale achtergronden. Toebehoren voor de Proximus Qtek 1010 zoals een 64-128Mb SD-geheugen, de seriële GPS-ontvanger & carkit worden eveneens door Proximus en Silicon Technologies verdeeld.

"Dankzij de Proximus Qtek 1010 kunnen onze klanten optimaal gebruik maken van de mobiele dataoplossingen die Proximus aan de professionele markt aanbiedt. Met de "Mobile Access for Microsoft® Outlook®"-functie krijgen de klanten via hun Proximus Qtek 1010 bijvoorbeeld toegang tot hun Outlook-applicatie op een beveiligde en gebruiksvriendelijke manier, waar en wanneer zij het wensen. Andere applicaties zijn reeds beschikbaar zoals bijvoorbeeld back-up, restore en update-functies over-the-air", zegt Alfred Mal, Proximus Handset & SIM Manager.

"Proximus wil zijn professionele klanten de beste middelen aanreiken die hen in staat stellen op gemakkelijke en efficiënte wijze in contact te blijven met hun bedrijfsinformatie terwijl ze onderweg zijn," aldus Annemarie Duffy, Marketing Manager, Microsoft Mobile Devices Division, EMEA. Door de Pocket PC 2002 Phone Edition-software van Microsoft te combineren met de nieuwe gestroomlijnde Qtek 1010, heeft Proximus een pocket pc gecreëerd die ideaal is voor de klant die toegang wil tot data-toepassingen wanneer en waar hij het wenst, en daarenboven hem de mogelijkheid geeft om oproepen te maken en te ontvangen."

Proximus