Interessant:

HTC introduceert Touch Cruise

nieuws 13 november 2007 om 07:27

HTC heeft maandag een nieuwe smartphone in de succesvolle Touch reeks aangekondigd, de HTC Touch Cruise. De Touch Cruise combineert de bekende Touch user interface met volledige navigatiemogelijkheden en HSDPA.

HTC Touch Cruise

Door de GPS-functionaliteit beschikt de gebruiker van de HTC Touch Cruise niet alleen over een TomTom navigatiesysteem, maar kan hij ook gebruikmaken van location based services. Daarnaast bevat de Touch Cruise HTC’s TouchFLO-technologie, waarmee het toestel met één vinger kan worden bediend. TouchFLO biedt daarbij de mogelijkheid foto’s en diashows te bekijken en deze met één hand te bewerken. Met het speciale track-wheel op het toestel kan men de smartphone bovendien uiterst intuitief bedienen, eenvoudig scrollen en inzoomen en uitzoomen op multimedia.

Het HTC-startscherm biedt directe toegang tot e-mails, smsjes, agenda, contacten en een overzicht van de weersverwachting en voorspellingen voor honderden steden. Gebruikers hoeven slechts hun vinger over het scherm te bewegen om een driedimensionale interface te creëren bestaande uit de drie schermen: contacten, media en applicaties. De interface kan gedraaid worden door een vinger rechts of links over het beeldscherm te bewegen, waarmee er eenvoudig toegang is tot veelgebruikte items.

Mark Moons, Country manager HTC Benelux: "De introductie van de HTC Touch Cruise met volledig geïntegreerde GPS voegt een hele nieuwe dimensie toe aan onze Touch-productserie. Wij geloven dat het belangrijk is keuzes te bieden waardoor gebruikers het toestel kunnen kiezen dat het beste bij hun behoeften past. Met de HTC Touch, Touch Dual en de nieuwe HTC Touch Cruise heeft HTC nu een complete categorie Touchphones."