Interessant:

Telfort biedt nummerbehoud via internet

nieuws 9 november 2007 om 12:00

Telfort heeft haar service op internet verder uitgebreid. Klanten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week de beschikking over een groot aantal diensten.

De diensten betreffen het online regelen van nummerbehoud bij overstap naar Telfort, het melden van verlies en diefstal en een gespecificeerde rekening. Alles wat je via selfservice regelt, is gratis.

Klanten hoeven geen schriftelijk verzoek meer te sturen wanneer zij hun nummer willen behouden bij het overstappen van een andere mobiele aanbieder naar Telfort. Zij kunnen dit eenvoudig regelen door het invullen van een formulier op de website.

Een andere handige mogelijkheid in de Mijn Telfort-omgeving is het adresboek. Wanneer de klant in het adresboek namen met bijbehorende telefoonnummers invoert, ziet hij op de online specificatie van de rekening de namen behorend bij de gebelde nummers staan.Verder kan de klant online onder andere zijn gegevens aanpassen, abonnementswijzigingen aanvragen, beltegoed opwaarderen, de gespecificeerde rekening bekijken en sms- en mms-berichten versturen.