Interessant:

Samsung introduceert NV15 camera

nieuws 6 november 2007 om 09:57

Samsung camera’s introduceert met de NV15 een nieuwe ‘Point & Shoot’-designcamera. Deze 10,1 megapixel camera mist geen moment van elke actie door zijn snel te bedienen gebruiksinterface. Het innovatieve uiterlijk en de Smart Touch interface zijn inmiddels vertrouwde kenmerken van de Samsung NV-camera’s.

Samsung NV15

De NV15 is een 10,1 megapixel camera met 3x optische zoom en een Schneider Kreuznach-objectief die alle indrukken helder en haarscherp vastlegt. Beeldkwaliteit staat voorop bij de Samsung NV15 en dat is terug te zien op het 2,5 inch display. Met ISO 3200 als lichtgevoeligheidswaarde, Anti Shake Reduction (ASR), Image Noise Reduction en het unieke, door Samsung ontwikkelde Auto Contrast Balance (ACB) is de helderheid op foto’s gemakkelijk bij te stellen, ook bij tegenlicht-opnamen of matige lichtomstandigheden.

Optimale portretfotografie regelt de NV15 zelf met het Face Recognition- en het Red Eye Fix-programma. De camera stelt automatisch de belichting en kleuren op de contouren van een gezicht in en voorkomen rode ogen. Voor elk te fotograferen onderwerp is de Samsung NV15 voorzien van verschillende modi die automatisch op belichting instellen. Onder- of overbelichting bij portretten, nachtopnames, landschappen, close-ups, zonsondergangen, vuurwerk, strandopnames en bijvoorbeeld foto’s van vrienden in de kroeg is met de NV15 verleden tijd. Deze NV-camera beschikt over een intern geheugen van 20 Mb. Met een externe SDHC/SD-Card is het geheugen uit te breiden tot 4 Gb.

De Samsung NV15 is in Royal Black en Iron Silver verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 279,- inclusief B.T.W.