Interessant:

AT Mobile toont Windows Mobile telefoons op IFA

nieuws 1 september 2007 om 17:52

AT Mobile, een Nederlandse fabrikant van mobiele telefoons, toonde op de IFA nieuwe smartphones. Naast de Pelican smartphone, liet AT Mobile ook enkele candy bar toestellen zien. De AT Eagle is een smartphone, met ingebouwde gps-module. Hierdoor is de AT Eagle ook te gebruiken als navigatiesysteem.

AT Mobile Pelican

De AT Mobile Pelican is een smartphone, uitgerust met Windows Mobile 5. Naast een 2,5 inch kleurenscherm, heeft de Pelican een volledig QWERTY-toetsenbord. Een 2 megapixel camera, Bluetooth en slot voor geheugenkaarten maken het toestel compleet.

AT Mobile Bee en Bear

De AT Mobile Bee is een no nonsense candy bar, voor mobiele bellers die weinig waarde hechten aan uitgebreide features op hun telefoon. Van een heel ander kaliber is de Bear, deze krachtige telefoon is voorzien van Windows Mobile 5 en biedt alles dat je van een smartphone mag verwachten.

AT Mobile Eagle

Net als de Bear en de Pelican, is de Eagle een Windows Mobile telefoon. Deze smartphone is ook te gebruiken als navigatiesysteem, dankzij de ingebouwde gps-module. AT Mobile biedt Windows Mobile ook in slider design aan, de AT Cobra heeft een 2 megapixel camera aan de achterzijde.

AT Mobile Butterfly

De Butterfly is AT Mobile's clamshell. De AT Mobile Butterfly is voorzien van een vga-camera en een 65536 kleurenscherm.