Interessant:

TomTom toont nieuwste vlaggenschip aan publiek

nieuws 30 augustus 2007 om 13:05

TomTom toont vandaag zijn nieuwste topmodel navigatiesysteem aan het publiek, de TomTom Go 920T. Met de TomTom GO 920T kun je navigeren in Europa, Amerika en Canada. TomTom toonde vandaag ook de nieuwste versie van zijn instapnavigatiesysteem.

De kaarten voor de TomTom GO 920 T zijn voorgeïnstalleerd op het 4GB interne geheugen. Deze nieuwste TomTom gebruikt bewegings- en zwaartekrachtsensoren om de positie van de auto te bepalen. Hierdoor is navigeren ook mogelijk als het gps-signaal tijdelijk wegvalt, zoals in dichtbebouwde gebieden of in tunnels. Via de bijgeleverde RDS-TMC ontvanger, krijgt de automobilist de meest actuele verkeersinformatie, direct op het breedbeeldscherm van de TomTom GO 920 T.

TomTom 920 T

De TomTom GO 920 T laat zich bedienen via het touchscreen en via de Bluetooth afstandsbediening. Uiteraard is de GO 920 T ook te gebruiken als handsfreekit en muziekspeler. Doordat de TomTom een kleine fm-zender aan boord heeft, kunnen de navigatieinstructies of muziek worden afgespeeld via de autoradio. Hiervoor zijn geen extra kabels of aansluitingen nodig.

Voor de automobilist die op zoek is naar een eenvoudig navigatiesysteem, zonder al teveel extra's, biedt TomTom de ONE 3rd Edition aan. De TomTom ONE 3rd Edition is voorzien van de meest recente kaarten en technologieën. Harold Goddijn, CEO van TomTom, ziet deze nieuwe ONE als een nieuw instapniveau voor navigatiemodellen van hoogwaardige kwaliteit.

TomTom ONE 3rd Edition