Interessant:

Speciale versies 24 en Prison Break voor op mobiel

nieuws 5 juli 2007 om 08:30

Mobiele contentaanbieder Jamba biedt sinds 3 juli een viertal - speciaal gemonteerde varianten - van populaire televisie-series aan, voor mobiele download. De afleveringen van populaire TV series, zoals Prison Break en 24 kunnen nu gedownload en bekeken worden op de mobiele telefoon.

De korte exclusieve afleveringen (mobisodes) van The Simple Life, Bones, Prison Break en 24 zijn exclusief verkrijgbaar bij Jamba. In de maand juli geldt een flatfee tarief van EUR 3. Voor het flatfee tarief kunnen klanten een onbeperkt aantal afleveringen downloaden. Het is de eerste keer dat deze content voor de mobiele telefoon verkrijgbaar is op de Nederlandse markt.

Mobisodes zijn unieke korte afleveringen die exclusief gecreëerd werden voor mobiele telefoons. Ze duren twee tot vijf minuten en vertellen een uniek plot, dat aansluit bij de originele tv-reeks. Mobisodes van 24 en Prison Break zijn ontzettend populair in de VS en worden parallel met de volledige versie van de series vrijgegeven.

Hoeveel de dienst gaat kosten na de actieperiode deelt Jamba nog niet mee. Naast de kosten voor het Jamba-abonnement moet je - afhankelijk van je telefoonabonnement - ook nog betalen voor dataverkeer.

Jamba