Interessant:

Packard Bell met stoere mp3-speler

nieuws 2 juli 2007 om 10:34

Packard Bell introduceert de Funkey Town mp3-speler. Deze compacte muziekspeler is uitgerust in een aluminium behuizing met oranje accenten. De robuuste karabijnhaak om de mp3-speler eenvoudig aan een broek, jas of tas te hangen geeft de speler een stoer uiterlijk.

Packard Bell Funkey Town

De Packard Bell Funkey Town beschikt over een geheugencapaciteit van 2 GB wat voldoende is voor 720 nummers (in WMA-formaat; 520 nummers op mp3-formaat). Daarnaast heeft de Funkey Town een oplaadbare Li-ion accu, die via een usb-aansluiting eenvoudig is op te laden. Deze aansluiting is fraai weggewerkt in de speler en uitschuifbaar, waardoor het gebruik van kabels overbodig is.

Hans Schinkel, directeur Packard Bell Nederland: "Om succesvol te zijn in de markt voor mp3-spelers brengen wij allerlei uiteenlopende modellen op de markt voor diverse doelgroepen. Zo blijkt uit ons recente onderzoek naar het gebruik van mp3-spelers dat jongeren tussen de 13 en 17 jaar tussen de 30 en 70 euro willen besteden aan een mp3-speler en opslagcapaciteit één van de belangrijkste aankoopcriteria vinden. Met de Funkey Town spelen wij hierop in."

De Funkey Town is met zijn minimale afmetingen zeer compact (82 x 28 x 12,6 mm). Een zevenkleuren-display zorgt voor heldere weergave van muzieknummers en artiesten. Om de mp3-speler te beschermen levert Packard Bell standaard een anti-shock rubberen skin mee. Hieraan is eenvoudig een halskoord of karabijnhaak te bevestigen, zodat de muziekspeler op verschillende manieren is te dragen en overal veilig mee naar toe is te nemen. Het apparaatje is ook te gebruiken als voice-recorder. Via de ingebouwde microfoon is ongeveer 128 uur aan geluid (in .wav-formaat) op te nemen.

De adviesprijs bedraagt 49,99 euro.