Interessant:

Creative vernieuwt assortiment rond de kerst

nieuws 10 mei 2007 om 10:07

De Britse marketing manager van Creative heeft in een interview aangegeven dat zijn bedrijf het komende halfjaar een geheel nieuw assortiment mediaspelers zal lanceren. Marketing manager Moseley deed deze uitspraken tegenover website Tech.co.uk, volgens Moseley staan de komende zes maanden bij Creative volledig in het teken van nieuwe producten.

Moseley liet weten dat de Creative ZEN Stone een voorproefje is op de vele nieuwe mediaspelers van Creative. Creatives nieuwe topmodel is de opvolger van de huidige Creative ZEN Vision:M, deze mediaspeler moet op tijd voor de feestdagen in de winkels liggen.

Creative is van plan om de komende zes maanden mediaspelers in alle categorieën te lanceren. Creative wil ook laten zien in staat te zijn high end mediaspelers te produceren. Moseley wilde echter geen details vrijgeven over de specificaties van de nieuwe mediaspelers. Wel liet Moseley weten dat er mediaspelers onder de X-Fi vlag zullen uitkomen, momenteel is de X-Fi merknaam voorbehouden aan de high end geluidskaarten van Creative.

Tech.co.uk