Interessant:

Canon markeert mijlpaal met stijlvolle IXUS 950 IS

nieuws 7 mei 2007 om 16:27

Canon viert haar 50-jarige verblijf in Europa met de introductie van vijf nieuwe consumentenproducten in Monaco, waaronder de IXUS 950 IS. De Canon IXUS 950 IS completeert de succesvolle IXUS-lijn.

Canon IXUS 950 IS

De 8,0 megapixel Digital IXUS 950 IS is een upgrade van de bekroonde Digital IXUS 800 IS. De Digital IXUS 950 IS valt op door zijn metalen afwerking in drie tinten en vloeiende lijnen. De camera wordt geleverd met 4x optische zoom, optische Image Stabilizer en DIGIC III-beeldprocessor.

Handig is de Face Detection Technology. Portret- en groepsopnamen mislukken soms door bleke, onderbelichte of onscherpe gezichten. De Face Detection Technology lost deze problemen op en zorgt ervoor dat iedereen er op z'n best uitziet door in het beeld maximaal 9 gezichten te detecteren voordat de camera scherpstelling, belichting en flitser instelt.

"50 jaar in Europa is een mijlpaal in de geschiedenis van Canon", zegt Mogens Jensen, Hoofd van Canon Consumer Imaging Europe. "Wij zijn erg blij dat wij deze historische dag kunnen vieren met de introductie van vijf fantastische, nieuwe producten. Kijken we vooruit, dan blijft Canon gericht op innovatie om consumenten de allerbeste imaging producten te bieden."


Gerelateerde producten