Interessant:

Breedbeeldnavigatie van Mio nu ook in Nederland

nieuws 27 april 2007 om 10:27

De op de CeBIT aangekondigde nieuwe Mio navigatiesystemen zijn officieel geïntroduceerd op de Nederlandse markt. In het Omniversum in Den Haag kon de Nederlandse pers kennis maken met de nieuwe (breedbeeld)-productlijn.

Mio C320, C520, C520T

De C320, C520 en C520t bieden de nieuwste Tele Atlas kaarten (2007.1), de MioMap v3 software, een 20-kanaals SiRFstarIII gps-ontvanger en een gratis 'out-of-the-box' database, die meldt wanneer er ergens flitscamera’s staan. De systemen zijn vorige maand op de CeBIT aangekondigd.

Handig is het nieuwe tweedelige scherm met allerhande nuttige reisinformatie, zoals de tijd en de afstand tot de bestemming, de vier volgende acties, informatie over lokale verkeersproblemen of bepaalde POI’s (Points Of Interest - bezienswaardigheden) zoals benzinestations.

De drie dunne (2cm) toestellen zijn verder uitgerust met een nieuwe, gebruiksvriendelijke houder met een krachtigere luidspreker voor duidelijke instructies. Net zoals bij de vorige producten kunnen Mio-gebruikers vanaf hun registratie een jaar lang gratis updates downloaden voor de database met flitscamera’s en kunnen ze zelf hun eigen cameralocaties toevoegen en die met andere Mio-gebruikers delen via het internet.