Interessant:

KPN verkoopt UMTS Treo 750

nieuws 27 maart 2007 om 19:12

KPN zal de Palm Treo 750 gaan verkopen op de Nederlandse markt. Palm en KPN maakten dit dinsdag in een persbericht bekend. De Treo 750 wordt op dit moment al verkocht door Vodafone.

"Professionals zijn altijd op zoek naar een toestel dat hun mobiele leven verbetert. De Treo 750 is, samen met de snelheid van KPN’s HSDPA service en het voor Palm kenmerkende gebruiksgemak, functionaliteit en het bekende Windows Mobile 5.0 platform, het perfecte toestel voor mensen die constant druk en onderweg zijn en in contact willen blijven met hun werk," zegt Annabelle Vlak, Product Markt Manager voor KPN.

Zij vervolgt: "De nieuwe Treo 750 levert het snelste netwerk dat op dit moment beschikbaar is, waardoor de business van al onze klanten naar een hoger niveau gebracht worden, of ze nu aan de andere kant van de stad zijn, door het land reizen of zich halverwege de wereld begeven."

De Treo 750 smartphone heeft een touchscreen en draait op Windows Mobile 5.0, waardoor gebruikers zowel toegang tot Outlook applicaties hebben als de mogelijkheid Microsoft Word en Excel te bekijken en bewerken en PowerPoint- en PDF-bestanden te bekijken. Het touchscreen maakt surfen op websites, het verzamelen van data, het navigeren op het toestel en applicaties allemaal veel gemakkelijker.