Interessant:

Casio met zevenvoudige optische zoom

nieuws 12 maart 2007 om 13:50

Casio introduceert de EXILIM Hi-Zoom EX-V7, de dunste digitale compactcamera ter wereld met een zevenvoudige optische zoom. Bovendien schuift de geavanceerde zoomlens bij inzoomen niet uit, waardoor de camera altijd zijn unieke platte vorm behoudt.

De elegante en stijlvolle behuizing herbergt de meest innovatieve technologie. Dankzij zijn compactheid past deze camera zelfs in borstzak of kleine handtas. Gebruikers kunnen de EX-V7 overal mee naartoe nemen en zo elke onverwachte gebeurtenis fotograferen. Tot nu toe was het onmogelijk om maximale zoomprestaties te bieden met een uiterst compacte omvang. Met deze camera profiteren gebruikers van het beste uit twee werelden.

Casio EX-V7

Dankzij de Anti-Shake DSP van de Casio EX-V7 hebben gebruikers nooit meer onscherpe foto’s door een onvaste hand. Daarnaast zorgt Motion Analysis ervoor dat gebruikers ook bewegende beelden haarscherp kunnen vastleggen. De stabilisatiefunctie werkt zelfs voor het maken van video-opnamen. Deze worden op basis van innovatieve compressietechnologie opgeslagen, waardoor ze weinig ruimte innemen op de geheugenkaart. Tijdens het filmen is 7x optisch zoomen geen probleem, want de geruisloze lens stoort opnames niet.